Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: KOK080

Paaslunch fusion

Paaslunch fusion
Cursuscode: KOK080

PAASLUNCH fusion-/wereldkeuken
- 1 workshop –
Wie is er nou niet dol op Pasen?!
Vooral een uitgebreide paaslunch is fantastisch om van te genieten met vrienden en familie.
Koude & warme hapjes, trendy tussendoortjes, lentesoepje, voor- en hoofdgerechten, paastaart met paaseitjes… zo ben je in één klap klaar!
Niet vergeten zelf ook te genieten van je lunch! Deze workshop is jouw inspiratie voor een tafel vol verleiding. Bouw je eigen feestje…binnen of buiten. Zoek je nog leuke recepten voor jouw paasmenu? In deze workshop geeft Nuray je graag een paar tips uit de wereldkeuken!

Maandag 4 april 2022
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 37,00 plus € 15,00 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Mw. N. (Nuray) Uzun Booij

Meebrengen: theedoek, handdoek, pannenlappen, vaatdoekje en eventueel een schort. Na het koken wordt er gezamenlijk gegeten en opgeruimd. Voor eventuele restjes raden we aan om koelkastdoosjes mee te brengen. De kosten voor de materialen (ingrediënten voor de workshop of voor de hele cursus) betaal je de 1ste les aan de docent.

19:00 - 22:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
N. (Nuray) Uzun Booij
N. (Nuray) Uzun Booij
De laatste jaren kennen jullie mij vooral van mijn kookpassie, maar ik heb nog meer hobby's! Koken doe ik al mijn hele leven met veel plezier. Ik ben in Istanboel geboren en heb de Mediterrane en Midden-Oosterse keuken van mijn (groot)ouders geleerd. Als kind knutselde ik ook veel. Breien en haken moest van mijn oma. Ik leerde ook borduren. In coronatijd zijn wij allemaal op zoek gegaan naar nieuwe hobby’s! Nu wil ik graag mijn nieuwe hobby met jullie delen! Borduren met de punch needle is een ideale manier om te ontspannen. Je bent nooit te oud voor een nieuwe hobby…