Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: KOK030

Hyggelige kerst!, een kerstdiner uit de Scandinavische keuken

Hyggelige kerst!, een kerstdiner uit de Scandinavische keuken
Cursuscode: KOK030

We wensen iedereen een “hyggelige" kerst! In feestmaand december gaan we de Scandinavische cuisine ontdekken. Na afloop natuurlijk "hyggelig" samen eten! (Voor wie nu in het duister tast: hygge betekent gezelligheid en knusheid in het Deens).

DE SCANDINAVISCHE KEUKEN -  1 kookworkshop 

Aandacht voor het eten en drinken van Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland. Traditioneel & modern. We gaan de gezonde smaken zelf ervaren tijdens onze workshop. De Scandinavische keuken wordt gekenmerkt door gezonde ingrediënten, eenvoud en ook veel moois. Gravlax (begraven zalm), spelt/roggebrood, Zweedse krieltjes en Deense rødgrød zijn de bekendste gerechten op het menu.

We gaan samen de Scandinavische cuisine ontdekken.

Ingrediëntenkosten per workshop, per person: 15.- euro

13 december  2021 / Maandag

 

 

Maandag 13 december 2021
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 37,00 plus € 15,00 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Mw. M. (Mariken) de Wolf

Meebrengen: theedoek, handdoek, pannenlappen, vaatdoekje en eventueel een schort. Na het koken wordt er gezamenlijk gegeten en opgeruimd. Voor eventuele restjes raden we aan om koelkastdoosjes mee te brengen. De kosten voor de materialen (ingrediënten voor de workshop of voor de hele cursus) betaal je de 1ste les aan de docent.

19:00 - 22:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Aanmelden wachtlijst >
M. (Mariken) de Wolf
M. (Mariken) de Wolf
Kookgek en zelfstandige met www.Laathetjesmaken.nl Al jaren verzorg ik privé diners, catering en kooklessen. Dit met heel veel zorg, passie en plezier. Ik vind het erg leuk om mijn kookkennis en liefde voor mooie gerechten te delen met anderen. Heeft u vragen over een van mijn kookcursussen? Stuur dan een e-mail naar Mariken de Wolf