Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: KOK800

Fermenteren

Fermenteren
Cursuscode: KOK800

Weet je dat fermenteren helemaal niet zo moeilijk is als het klinkt? Fermenteren is vooral heel erg leuk en je darmen varen er wel bij. Blije darmen zouden de sleutel zijn voor onze gezondheid. Gefermenteerde voeding is echt levend voedsel. Bekende voorbeelden zijn: yoghurt, zuurkool, desembrood, kaas, kimchi, kefir. In deze workshop leren de dames van www.happyeten.nl je de basisprincipes van fermenteren. Wat zijn de gezondheidseigenschappen van gefermenteerde voeding? Welke producten zijn gefermenteerd? Hoe kan ik thuis eenvoudig fermenteren?

Natuurlijk ga je gefermenteerde producten proeven én ga je zelf aan de slag. Aan het eind van de workshop neem je  een pot zuurkool, een fles kefir en een pot tomatenbommetjes mee naar huis.

Zaterdag 4 april 2020
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 9:30
Prijs: € 23,00 plus € 10,00 materiaalkosten.
Mw. S. (Susan) Mauro

Aan het eind van de workshop neem je een pot zuurkool, een fles kefir en een pot tomatenbommetjes mee naar huis - zorg zelf voor de (weck)potten en/of flessen!

9:30 - 12:30
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
S. (Susan) Mauro
S. (Susan) Mauro