Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: KOK006

De Japanse keuken

De Japanse keuken
Cursuscode: KOK006

De workshop op vrijdag 27 augustus gaat niet door. Onze Turkse docent zit dan eindelijk bij familie in Turkije. We gunnen het haar van harte!

Workshop op 9 juni 2022 van harte aanbevolen!

We gaan samen aan de slag met lekkere, traditionele Japanse gerechten. Vis, rijst, groenten en wilde planten worden op nauwkeurige wijze en vaak volgens strenge regels klaar gemaakt. De smaken zijn meestal mild, subtiel, soms behoorlijk sterk. Deze mix maakt dat de Japanse keuken blijft boeien.

Na het koken gaan we samen genieten van een tafel vol Japanse lekkernijen!

Donderdag 9 juni 2022
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 18:00
Prijs: € 22,00 plus € 15,00 materiaalkosten.
Mw. N. (Nuray) Uzun Booij

Meebrengen: theedoek, handdoek, pannenlappen, vaatdoekje en eventueel een schort. Na het koken wordt er gezamenlijk gegeten en opgeruimd. Voor eventuele restjes raden we aan om koelkastdoosjes mee te brengen. De kosten voor de materialen (ingrediënten voor de workshop of voor de hele cursus) betaal je de 1ste les aan de docent.

18:00 - 21:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
N. (Nuray) Uzun Booij
N. (Nuray) Uzun Booij
De laatste jaren kennen jullie mij vooral van mijn kookpassie, maar ik heb nog meer hobby's! Koken doe ik al mijn hele leven met veel plezier. Ik ben in Istanboel geboren en heb de Mediterrane en Midden-Oosterse keuken van mijn (groot)ouders geleerd. Als kind knutselde ik ook veel. Breien en haken moest van mijn oma. Ik leerde ook borduren. In coronatijd zijn wij allemaal op zoek gegaan naar nieuwe hobby’s! Nu wil ik graag mijn nieuwe hobby met jullie delen! Borduren met de punch needle is een ideale manier om te ontspannen. Je bent nooit te oud voor een nieuwe hobby…