Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: KOK060

Bollywood stijl koken

Bollywood stijl koken
Cursuscode: KOK060

We gaan op een culinaire rondreis door India!

De autentieke en creatieve keuken van India blijft populair!

Als je Bollywood kent, dan kun je je vast wel de Indiase tafel en de gerechten voorstellen. Kleurrijke, magische gerechten gemaakt volgens de tradities. Ze zijn net zo divers als het land zelf.

Van stevige curry’s tot bhaji’s, van  Lassi’s tot Burfi’s…

We maken lekkere straathapjes maar ook voor-, hoofd- en nagerechten.

Maandag 21 februari 2022
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 37,00 plus € 15,00 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Mw. N. (Nuray) Uzun Booij

Meebrengen: theedoek, handdoek, pannenlappen, vaatdoekje en eventueel een schort. Na het koken wordt er gezamenlijk gegeten en opgeruimd. Voor eventuele restjes raden we aan om koelkastdoosjes mee te brengen. De kosten voor de materialen (ingrediënten voor de workshop of voor de hele cursus) betaal je de 1ste les aan de docent.

19:00 - 22:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
N. (Nuray) Uzun Booij
N. (Nuray) Uzun Booij
De laatste jaren kennen jullie mij vooral van mijn kookpassie, maar ik heb nog meer hobby's! Koken doe ik al mijn hele leven met veel plezier. Ik ben in Istanboel geboren en heb de Mediterrane en Midden-Oosterse keuken van mijn (groot)ouders geleerd. Als kind knutselde ik ook veel. Breien en haken moest van mijn oma. Ik leerde ook borduren. In coronatijd zijn wij allemaal op zoek gegaan naar nieuwe hobby’s! Nu wil ik graag mijn nieuwe hobby met jullie delen! Borduren met de punch needle is een ideale manier om te ontspannen. Je bent nooit te oud voor een nieuwe hobby…