Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: KOK250

Bakken zonder suiker

Bakken zonder suiker
Cursuscode: KOK250

Alles wat zoet is, is lekker! Dat vinden veel mensen maar teveel suiker is helemaal niet goed voor ons en dat weten we eigenlijk ook allemaal. In deze workshop leggen we de nadruk op zoet zonder suiker in ieder geval geraffineerde suiker sluiten we uit. Taart , koek , dessert en gebakjes het kan allemaal ook zonder suiker, net zo lekker maar wel gezonder …

Donderdag 16 april 2020
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 33,00 plus € 15,00 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Dhr. J.G.M. (Joep) Corman

Meebrengen: theedoek, handdoek, pannenlappen, vaatdoekje en eventueel een schort. Na het koken wordt er gezamenlijk gegeten en opgeruimd. Voor eventuele restjes raden we aan om koelkastdoosjes mee te brengen. De kosten voor de materialen (ingrediënten voor de workshop of voor de hele cursus) betaal je de 1ste les aan de docent.

19:00 - 22:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
J.G.M. (Joep) Corman
J.G.M. (Joep) Corman
Joep is een gepassioneerd kok. De basis heeft hij geleerd op de Hogere Hotelschool. Hij kookt sindsdien met veel liefde en enthousiasme. Zelf maken is daarbij zijn uitgangspunt. Dus alles vers en niet uit een potje of zakje. Aan ieder recept geeft hij zijn eigen draai. Behalve dat koken een smakelijk en voedzaam resultaat moet opleveren moet het ook leuk zijn. Het samen creatief bezig zijn en daarna onder het genot van een drankje opeten staat bij zijn kooklessen dan ook centraal.