Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: KOK015

Aspergemenu

Aspergemenu
Cursuscode: KOK015

Wist je dat witte en groene asperges dezelfde soort zijn? De witte worden gekweekt in een opgehoogd bed, zien daarom geen zon en blijven bleek. In Zuid Europa kweekt, steekt en eet men liever de groene. In Nederland begint het aspergeseizoen tegenwoordig al in februari, in tunnels of in verwarmde grond. Wij halen het witte goud van april t/m juni uit de koude grond. Tijd genoeg om lekker te variëren in hoe je asperges thuis klaarmaakt. Je schotelt je tafelgenoten in elk geval een gezonde groente voor, boordevol mineralen en vitaminen.  In mei gaat Mariken met verrassende recepten een overheerliljk aspergemenu voorbereiden met haar cursisten.

Asperges
Na afloop gezamenlijk opeten! Gezelligheid gegarandeerd.

Dinsdag 9 mei 2023
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 41,00 plus € 17,50 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Mw. M. (Mariken) de Wolf

Meebrengen: theedoek, handdoek, pannenlappen, vaatdoekje en eventueel een schort. Na het koken wordt er gezamenlijk gegeten en opgeruimd. Voor eventuele restjes raden we aan om koelkastdoosjes mee te brengen. De kosten voor de materialen (ingrediënten voor de workshop of voor de hele cursus) betaal je de 1ste les aan de docent.

19:00 - 22:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M. (Mariken) de Wolf
M. (Mariken) de Wolf
Kookgek en zelfstandige met www.Laathetjesmaken.nl Al jaren verzorg ik privé diners, catering en kooklessen. Dit met heel veel zorg, passie en plezier. Ik vind het erg leuk om mijn kookkennis en liefde voor mooie gerechten te delen met anderen. Heeft u vragen over een van mijn kookcursussen? Stuur dan een e-mail naar Mariken de Wolf