Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: KOK020

Siciliaanse keuken

Siciliaanse keuken
Cursuscode: KOK020

Italië staat bekend om zijn heerlijke keuken. Sicilië is bezet geweest door veel verschillende nationaliteiten, die allemaal hun sporen hebben nagelaten in de Siciliaanse keuken: Romeinen, Grieken, Spanjaarden, Fransen en Arabieren. We gaan meerdere voor-, hoofd- en nagerechten maken zoals arancini, sfincione, cannoli. Naast straathapjes gaan we nog kazen en marsala uit Sicilië proeven.

Maandag 13 januari 2020
2 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 63,00 plus € 25,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. N. (Nuray) Uzun Booij

Meebrengen: theedoek, handdoek, pannenlappen, vaatdoekje en eventueel een schort. Na het koken wordt er gezamenlijk gegeten en opgeruimd. Voor eventuele restjes raden we aan om koelkastdoosjes mee te brengen. De kosten voor de materialen (ingrediënten voor de workshop of voor de hele cursus) betaal je de 1ste les aan de docent.

19:00 - 22:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
N. (Nuray) Uzun Booij
N. (Nuray) Uzun Booij
Nuray Uzun Booij heeft koken al haar hele leven als hobby/passie. Zij is in Istanboel geboren en heeft de Mediterrane en Midden-Oosten keuken van haar (groot)ouders geleerd.