Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: KOK050

Noord-Afrikaanse keuken

Noord-Afrikaanse keuken
Cursuscode: KOK050

De Noord-Afrikaanse keuken is zeer smaakvol en uitgebreid. Gerechten met en zonder vlees, gerechten met vis en met peulvruchten strelen de tong. Van Tunesië tot  Algerije, van Marrokko tot Libië of Egypte, dit zijn de landen waar wij onze inspiratie halen. De Noord-afrikaanse keuken is beroemd vanwege haar kleurrijke kruiden- en specerijenmengsels en specerijen zoals komijn, kaneel , kardemom, saffraan, peper, korianderzaad, gember, enz. Couscous, baba ganoush, hummus zijn gerechten uit Noord-Afrika die ook in ons land steeds vaker op de kaart staan. Shakshouka, b'stilla, tajine, m'hanncha, harira gaan we zeker maken!

Maandag 21 oktober 2019
2 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 63,00 plus € 25,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. N. (Nuray) Uzun Booij

Meebrengen: theedoek, handdoek, pannenlappen, vaatdoekje en eventueel een schort. Na het koken wordt er gezamenlijk gegeten en opgeruimd. Voor eventuele restjes raden we aan om koelkastdoosjes mee te brengen. De kosten voor de materialen (ingrediënten voor de workshop of voor de hele cursus) betaal je de 1ste les aan de docent.

19:00 - 22:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
N. (Nuray) Uzun Booij
N. (Nuray) Uzun Booij
Nuray Uzun Booij heeft koken al haar hele leven als hobby/passie. Zij is in Istanboel geboren en heeft de Mediterrane en Midden-Oosten keuken van haar (groot)ouders geleerd.