Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: KOK040

Niet-alledaags koken

Niet-alledaags koken
Cursuscode: KOK040

De deelnemers maken met elkaar een compleet niet alledaags menu met warme en koude gerechten. Ben je niet gewend om te koken dan leer je handige basisvaardigheden. En als je al meer ervaring hebt en wil je wel eens wat anders dan de dagelijkse pot, valt er ook nog genoeg te leren! Er staan heerlijke recepten op het menu die jullie met elkaar gaan maken en vervolgens met elkaar opeten.Je gaat met elkaar letterlijk de keuken in. Elke kookbijeenkomst worden er de meest bijzondere gerechten bereid. Vaak op een niet alledaagse manier. In de kooklessen staat vooral gezelligheid, samen leren koken en het samen eten centraal. De cursus bestaat uit vier lessen van 16.00 tot 19.00 uur en is geschikt voor beginners en gevorderden. Komt u ook koken, de lessen zijn op de 2de woensdag van de maand!

 

 

Woensdag 11 december 2019
4 lessen van 3 uur , elke 4 weken aanvangstijd 16:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 126,00 plus € 54,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Dhr. J.G.M. (Joep) Corman

Meebrengen: theedoek, handdoek, pannenlappen, vaatdoekje en eventueel een schort. Na het koken wordt er gezamenlijk gegeten en opgeruimd. Voor eventuele restjes raden we aan om koelkastdoosjes mee te brengen. De kosten voor de materialen (ingrediënten voor de workshop of voor de hele cursus) betaal je de 1ste les aan de docent.

16:00 - 19:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
J.G.M. (Joep) Corman
J.G.M. (Joep) Corman
Joep is een gepassioneerd kok. De basis heeft hij geleerd op de Hogere Hotelschool. Hij kookt sindsdien met veel liefde en enthousiasme. Zelf maken is daarbij zijn uitgangspunt. Dus alles vers en niet uit een potje of zakje. Aan ieder recept geeft hij zijn eigen draai. Behalve dat koken een smakelijk en voedzaam resultaat moet opleveren moet het ook leuk zijn. Het samen creatief bezig zijn en daarna onder het genot van een drankje opeten staat bij zijn kooklessen dan ook centraal.