Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: KOK200

Mezze hapjes

Mezze hapjes
Cursuscode: KOK200

Mezze's uit de Griekse, Turkse, Arabische en Israelische keukens

We gaan seizoen 2021/2022 beginnen met allerlei verrukkelijke mezze's. Mezze’s zijn kleine, hartige gerechtjes uit de keukens van het Midden-Oosten en het Middellandse Zeegebied. Stel je voor: een tafel vol kleine, koude & warme hapjes; een visueel feestje voor je familie en vrienden!
Petra metzes
We gaan samen de lekkerste en meest authentieke recepten maken. Mezze’s zijn niet alleen voedsel voor je lichaam, maar ook een echte lifestyle!


Ingrediëntenkosten per les, per person: 15 euro (dus totaal 45 euro)

Donderdag 7 oktober 2021
3 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 105,00 plus € 45,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. N. (Nuray) Uzun Booij

Meebrengen: theedoek, handdoek, pannenlappen, vaatdoekje en eventueel een schort. Na het koken wordt er gezamenlijk gegeten en opgeruimd. Voor eventuele restjes raden we aan om koelkastdoosjes mee te brengen. De kosten voor de materialen (ingrediënten voor de workshop of voor de hele cursus) betaal je de 1ste les aan de docent.

19:00 - 22:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
N. (Nuray) Uzun Booij
N. (Nuray) Uzun Booij
De laatste jaren kennen jullie mij vooral van mijn kookpassie, maar ik heb nog meer hobby's! Koken doe ik al mijn hele leven met veel plezier. Ik ben in Istanboel geboren en heb de Mediterrane en Midden-Oosterse keuken van mijn (groot)ouders geleerd. Als kind knutselde ik ook veel. Breien en haken moest van mijn oma. Ik leerde ook borduren. In coronatijd zijn wij allemaal op zoek gegaan naar nieuwe hobby’s! Nu wil ik graag mijn nieuwe hobby met jullie delen! Borduren met de punch needle is een ideale manier om te ontspannen. Je bent nooit te oud voor een nieuwe hobby…