Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: KOK210

Koken als een Chef

Koken als een Chef
Cursuscode: KOK210

Mariken leert je nog beter koken, met eerlijke ingrediënten!

Kook jij graag, maar wil je net wat meer techniek of een andere opmaak van je bord? Dan is deze cursus echt wat voor jou! Je hoeft geen topkok te zijn - Dat word je wel na deze lessen. We bereiden elke keer een volledig driegangenmenu met steeds verschillende technieken en ingrediënten. Iedere keer maken we het een beetje spannender en voor je het weet verras jij je vrienden of familie met een echt chef-waardig diner.

Extra kosten: per les €20 voor de ingrediënten. U betaalt de extra kosten de eerste les contant aan de docent: 3x20 euro = 60 euro. Dit komt boven op het lesgeld.

Dinsdag 14 februari 2023
3 lessen van 3 uur , elke 4 weken aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 116,00 plus € 60,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. M. (Mariken) de Wolf

Meebrengen: theedoek, handdoek, pannenlappen, vaatdoekje en eventueel een schort. Na het koken wordt er gezamenlijk gegeten en opgeruimd. Voor eventuele restjes raden we aan om koelkastdoosjes mee te brengen. De kosten voor de materialen (ingrediënten voor de workshop of voor de hele cursus) betaal je de 1ste les aan de docent.

19:00 - 22:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M. (Mariken) de Wolf
M. (Mariken) de Wolf
Kookgek en zelfstandige met www.Laathetjesmaken.nl Al jaren verzorg ik privé diners, catering en kooklessen. Dit met heel veel zorg, passie en plezier. Ik vind het erg leuk om mijn kookkennis en liefde voor mooie gerechten te delen met anderen. Heeft u vragen over een van mijn kookcursussen? Stuur dan een e-mail naar Mariken de Wolf