Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: KOK230

Budgetvriendelijk koken

Budgetvriendelijk koken
Cursuscode: KOK230

Budgetvriendelijk koken

De dagelijkse boodschappen zijn een van de grootste uitgaven voor een gemiddeld Nederlands huishouden. Niet alleen omdat goed eten nu eenmaal aardig wat geld kost, maar ook omdat het kosten zijn die elke dag weer terugkomen. Met een beperkt budget koken kan dan ook een behoorlijke uitdaging zijn.

En toch: Lekker gezond en goedkoop koken met een budget van max €10 voor 4 personen? Het kan! De cursus geeft een aantal handvatten, maar geeft ook ruimte om je fantasie de vrije loop te laten, waarmee je je eigen final touch toe kan voegen. Het budgetvriendelijk koken van gezonde lekkere maaltijden wordt nu gewoon leuk! 

De cursus is bedoeld voor iedereen die bewuster met zijn voeding wil omgaan en met een beperkt budget toch een lekkere en voedzame maaltijd op tafel wil zetten. De cursus is geschikt voor iedereen die de grondbeginselen van het koken onder de knie heeft.

Gedurende vier avonden van drie uur krijg je tips voor de inkoop en het bereiden van budgetvriendelijke maaltijden.

De recepten en de restjes van de bereide maaltijden krijg je mee naar huis.

Als je twijfelt over deelname kun je Joep mailen met je vragen: koken@corman.info

Iedere avond maken we een driegangen menu voor een beperkt budget. Uiteraard eten we daarna alles samen op. Want samen koken en eten is ook gewoon gezellig!

Woensdag 9 februari 2022
4 lessen van 3 uur , elke 2 weken aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 80,00 plus € 60,00 materiaalkosten.
Dhr. J.G.M. (Joep) Corman

Meebrengen: theedoek, handdoek, pannenlappen, vaatdoekje en eventueel een schort. Na het koken wordt er gezamenlijk gegeten en opgeruimd. Voor eventuele restjes raden we aan om koelkastdoosjes mee te brengen. De kosten voor de materialen (ingrediënten voor de workshop of voor de hele cursus) betaal je de 1ste les aan de docent.

19:00 - 22:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
J.G.M. (Joep) Corman
J.G.M. (Joep) Corman
Joep is een gepassioneerd kok. De basis heeft hij geleerd op de Hogere Hotelschool. Hij kookt sindsdien met veel liefde en enthousiasme. Zelf maken is daarbij zijn uitgangspunt. Dus alles vers en niet uit een potje of zakje. Aan ieder recept geeft hij zijn eigen draai. Behalve dat koken een smakelijk en voedzaam resultaat moet opleveren, moet het ook leuk zijn. Het samen creatief bezig zijn en daarna onder het genot van een drankje opeten staat bij zijn kooklessen dan ook centraal.