Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: KOK400

Basiskeuken

Basiskeuken
Cursuscode: KOK400

Een basiscursus waarin je op een gezellige manier leert om lekkere maaltijden te bereiden. Voel je jezelf nog niet helemaal thuis in de keuken maar lijkt het je wel leuk om daar toch beter uit de voeten te kunnen? Houd je van gezelligheid en samen bezig zijn? Dan is deze cursus wellicht iets voor jou. Je hebt geen kookervaring nodig maar wel een flinke dosis enthousiasme. In drie avonden komen de belangrijkste basistechnieken aan de orde. De recepten zijn goed te maken, dus je kunt het geleerde ook thuis in de praktijk brengen. Uitgangspunt is dat eten en gezamenlijk koken ontspannen en leuk is. Daarom koken wij met verse producten, die het lichaam voeden en verwennen. Koken is niet moeilijk; met de juiste kruiden en ingrediënten is het een feest waar je iedere dag profijt van hebt. Iedere avond maken we een 3 gangen diner. Uiteraard gaan we dat dan ook opeten. Behalve dat we leren koken gaan we het vooral gezellig maken want koken is plezier, net zoals het opeten! Lessen om de 3 weken!

Woensdag 12 oktober 2022
3 lessen van 3 uur , elke 3 weken aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 116,00 plus € 54,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Dhr. J.G.M. (Joep) Corman

Meebrengen: theedoek, handdoek, pannenlappen, vaatdoekje en eventueel een schort. Na het koken wordt er gezamenlijk gegeten en opgeruimd. Voor eventuele restjes raden we aan om koelkastdoosjes mee te brengen. De kosten voor de materialen (ingrediënten voor de workshop of voor de hele cursus) betaal je de 1ste les aan de docent.

19:00 - 22:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
J.G.M. (Joep) Corman
J.G.M. (Joep) Corman
Joep is een gepassioneerd kok. De basis heeft hij geleerd op de Hogere Hotelschool. Hij kookt sindsdien met veel liefde en enthousiasme. Zelf maken is daarbij zijn uitgangspunt. Dus alles vers en niet uit een potje of zakje. Aan ieder recept geeft hij zijn eigen draai. Behalve dat koken een smakelijk en voedzaam resultaat moet opleveren, moet het ook leuk zijn. Het samen creatief bezig zijn en daarna onder het genot van een drankje opeten staat bij zijn kooklessen dan ook centraal.