Per categorie:
  Per soort:
Contact

Klik hier om de flyer 'Voorjaar 2018' te bekijken/downloaden


Heeft u vragen over de website,
of op- of aanmerkingen over de
inhoud van de pagina's, neem
dan contact op met de webmaster.


Woord vooraf

Nieuwsgierig?
Nieuwsgierig is iedereen. Bij kinderen valt natuurlijk het meest op dat ze nieuwsgierig in het leven staan. Maar leren doen alle mensen graag. Van piepjong tot op hoge leeftijd. Wij bieden een uitgebreid programma aan, dat aansluit bij uiteenlopende behoeften van mensen. Of het nu gaat om het leren spreken van een vreemde taal, het bestuderen of beoefenen van schilderkunst, of het leren luisteren naar klassieke muziek of het leren koken van gerechten met bijzondere ingrediŽnten. Ons doel is iedereen de kans bieden te leren en op een creatieve manier deel te nemen aan de samenleving.

Cursussen, workshops en lezingen over diverse onderwerpen voor iedereen
De Volksuniversiteit is voor iedereen die wat wil leren of op een zinvolle manier een deel van zijn/haar vrije tijd wil besteden. Een speciale vooropleiding is niet nodig en jong of oud, man of vrouw, iedereen is welkom.

Volksuniversiteit Geldrop voor iedereen die wil leren!


Ontmoeting en discussie

In het oude Griekenland was de agora het hart van de stad. Op dit plein ontmoetten inwoners elkaar en speelde het sociale leven zich af. Er werd over van alles gediscussieerd. De Volksuniversiteit wil zoín plein zijn: een plaats voor ontmoeting, oriŽntering en discussie over allerlei onderwerpen.


Het nieuwe seizoen
Ook dit jaar bieden wij weer een keur aan lange en korte cursussen. Leer eens een nieuwe taal (we hebben dit komend cursusjaar ook Chinees!) of verdiep je door middel van een aantal bijeenkomsten in koken of kom schilderen. Er is zo veel om uit te kiezen.

Samen leren onder begeleiding van bevoegde docenten is een uitstekende en gezellige manier om geestelijk, en door b.v. Yoga en Tai-Chi Chuan ook lichamelijk, actief te blijven. Verder bieden we een aantal workshops, o.a. op het gebied van koken.

Open Huis
Aan de start van het cursusseizoen wordt tijdens ons Open Huis het nieuwe programma gepresenteerd en kun je kennismaken met onze docenten. Welkom op woensdag 6 september 2017 van 19.00 tot 20.30 uur & Evt. Donderdag 7 september van 19.00-20.30 uur in Sociaal Cultureel Centrum Hofdael in Geldrop!

Het bestuur van de Volksuniversiteit Geldrop
line
line

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: