Per categorie:
  Per soort:
Contact

Klik hier om de flyer 'Voorjaar 2018' te bekijken/downloaden


Heeft u vragen over de website,
of op- of aanmerkingen over de
inhoud van de pagina's, neem
dan contact op met de webmaster.


Help: Nederlands

Hoewel de website vrij gemakkelijk te begrijpen is, volgen hier nog wat tips:

  • Om op ieder willekeurig moment terug naar de Home/Ontvangst/Welkom pagina terug te keren, klik je bovenin op het woordje Home in de rode menubalk of links bovenin op het logo van de Volksuniversiteit Geldrop-Mierlo.
  • Voor de inschrijvingsmogelijkheden kijk op de Inschrijven pagina onder Algemene Informatie hier boven.
  • Kies altijd eerst in de linker kolom een categorie en/of een sub-categorie uit. Kies vervolgens uit de lijst in het midden in welk item u geļnteresseerd bent. Als u er met de aanwijzer er overheen gaat, dan verschijnt er een groen venstertje met wat informatie. Klik op de grijze cursus titel om alle verdere details te zien.
  • Als u besluit om via de website in te schrijven, klik dan onderaan de cursus gegevens op deze link Toevoegen aan mijn aanmeldformulier om de cursus op het aanmeld formulier te plaatsen en volg de verdere instructies op.
  • Vergeet tenslotte niet om het aanmeld formulier te versturen en om daarna de teruggekomen e-mail van de Volksuniversiteit te bevestigen door op "Inschrijving bevestigen"te klikken. Dan pas is uw inschrijving definitief!
  • Soms zie je achter een cursus titel staan: diverse startdata. Dat wil zeggen dat dezelfde cursus op meerdere tijdstippen of data van start gaat. Klik dan op de cursus titel om een overzicht te krijgen.

 

Click here for help in English


line
line

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: