Per categorie:
  Per soort:
Contact

Klik hier om de flyer 'Voorjaar 2018' te bekijken/downloaden


Heeft u vragen over de website,
of op- of aanmerkingen over de
inhoud van de pagina's, neem
dan contact op met de webmaster.


Geheugentechnieken en Timemanagement

‘PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT 2’

Geheugentechnieken (7mei) & Timemanagement (14 mei)  

In deze hectische maatschappij is het goed als mensen voor zichzelf heldere doelen stellen en deze afstemmen op de gezamenlijke doelen. We worden daarbij vaak afgeleid door de grote hoeveelheid aan informatie die dagelijks op ons afkomt. De verleidingen iets anders te gaan doen zijn groot.
Hier leer je focus te houden op de dingen die je wilt bereiken. Door het toepassen van een aantal technieken ben je in staat jouw effectiviteit te vergroten en meer rust te creëren en stress te reduceren. Geheugentechnieken en Timemanagement zijn een tweetal methodes die hieraan kunnen bijdragen  

De cursus bestaat uit de onderstaande 2 workshops, van ieder 2,5 uur. 

Geheugentechnieken 
Ons geheugen is werkelijk een fenomeen. Elke seconde van iedere dag verricht het wonderen. We beseffen dat echter niet. Elk onderdeel van ons leven steunt op ons geheugen. Of we nu lopen, studeren, ontspannen of werken, altijd is ons geheugen aan het werk. Ons geheugen slaat zaken op. Ze archiveert, sorteert en filtert immense hoeveelheden informatie.
Waarom dan een geheugentraining? Ons geheugen ‘laat ons ook wel eens in de steek’. Hoe heet hij ook al weer, waar heb ik dat gelaten, hoe zat dat ook al weer, etc.? In deze training nemen we bij iedereen een test af waarna we dieper ingaan op wat het geheugen is, hoe het werkt en hoe je daar structuur en verbetering in kunt aanbrengen. 

Timemanagement
Heb je vaak chaotische dagen en komt de beoogde planning nooit af? Heb je ook vaak onvoldoende tijd om stukken goed door te lezen? En heb je vaak het gevoel dat je tijd tekort komt? Dan is dit een geschikte workshop.
In deze actieve bijeenkomst besteden wij aandacht aan zowel het klassieke als moderne timemanagement. Bij het eerste gaat het er vooral om hoe je omgaat met de tijd en op welke wijze je jouw dag zo efficiënt mogelijk kunt gebruiken. Bij het moderne timemanagement gaat het veel meer om de vraag of datgene wat je doet ook in lijn ligt met jouw gestelde doelen, voor de korte, middellange en lange termijn.

tijd: maandag 19:30-22:00 uur
periode:7 mei t/m 14 mei 2018 - 2 lessen
plaats:VOLKSUNIVERSITEIT Molenstraat 27 Geldrop
docent:T. (Ton) van den Boomen
T. (Ton) van den Boomen

Ik zit in mijn kracht als ik mensen kan begeleiden die zichzelf (verder) ontwikkelen in zaken waar ze goed in zijn en waar ze plezier aan beleven. Of dat nu zakelijk of privé is.
Vanuit deze passie begeleid ik mensen in teams en één-op-één.
Op basis van mijn jarenlange ervaring en ondersteund door mijn bedrijfskundige achtergrond (Leergang Bedrijfskunde en MBA Nyenrode-MBA) kan ik goed sparren met de ondernemer over zijn bedrijf en datgene wat hij daarmee wil bereiken.
Daarnaast heb ik me de laatste jaren meer gespecialiseerd in opleidingen die meer gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling en coaching. Ik ben gecertificeerd NLP Master, en gediplomeerd NLP Coach. Bovendien ben ik gecertificeerd als Mindsonar® Professional.


Website: www.competenza.nu
Sluiten
maximaal: 20 deelnemers
prijs: € 37,00
met korting: € 33,30   cursusgeld voor inwoners Geldrop-Mierlo
code: MEM015  
Toevoegen aan mijn inschrijfformulier
  
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: