Per categorie:
  Per soort:
Contact

Klik hier om de flyer 'Voorjaar 2018' te bekijken/downloaden


Heeft u vragen over de website,
of op- of aanmerkingen over de
inhoud van de pagina's, neem
dan contact op met de webmaster.


Sneller leren lezen en Mindmapping

‘PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT 1’

Sneller leren lezen (26 maart) & Mindmappen (9 april)  


In deze hectische maatschappij is het goed als mensen voor zichzelf heldere doelen stellen en deze afstemmen op de gezamenlijke doelen. We worden daarbij vaak afgeleid door de grote hoeveelheid aan informatie die dagelijks op ons afkomt. De verleidingen iets anders te gaan doen zijn groot.  
Hier leer je focus te houden op de dingen die je wilt bereiken. Door het toepassen van een aantal technieken ben je in staat jouw effectiviteit te vergroten en meer rust te creëren en stress te reduceren. Sneller leren lezen en Mindmappen zijn een tweetal methodes die hieraan kunnen bijdragen. 

 De cursus bestaat uit de onderstaande 2 workshops, van ieder 2,5 uur. 

Sneller leren lezen 
In onze workshop ‘sneller leren lezen’ leer je niet alleen sneller te lezen, maar ook hoofd- en bijzaken te scheiden en doeltreffender en sneller tot de kern van de zaak door te dringen. Aan de hand van praktijkoefeningen leer je nieuwe vaardigheden aan waarmee je direct aan de slag kunt, zowel in jouw werk, binnen de vereniging of gewoon thuis.  

Mindmappen 
In deze training leer je op welke wijze je een grote hoeveelheid aan informatie snel, goed en effectief kunt ordenen. Hierdoor kan je later ook op een snelle en doeltreffende wijze jouw aantekeningen en gedachten weer eens raadplegen.  
De techniek ‘mindmapping’ is onder meer geschikt voor het maken van krachtige aantekeningen, om complexe informatie te structureren, voor uittreksels en om gedachten te ordenen. De techniek is verder ideaal om projecten, werkstukken en presentaties voor te bereiden en de creativiteit te vergroten. 
Daarnaast is in de praktijk gebleken dat de methodiek uitermate geschikt is voor mensen met dyslexie. Zij verwerken beter en sneller teksten en komen tot uitstekende resultaten.

tijd: maandag 19:30-22:00 uur
periode:26 maart t/m 9 april 2018 - 2 lessen
plaats:VOLKSUNIVERSITEIT Molenstraat 27 Geldrop
docent:T. (Ton) van den Boomen
T. (Ton) van den Boomen

Ik zit in mijn kracht als ik mensen kan begeleiden die zichzelf (verder) ontwikkelen in zaken waar ze goed in zijn en waar ze plezier aan beleven. Of dat nu zakelijk of privé is.
Vanuit deze passie begeleid ik mensen in teams en één-op-één.
Op basis van mijn jarenlange ervaring en ondersteund door mijn bedrijfskundige achtergrond (Leergang Bedrijfskunde en MBA Nyenrode-MBA) kan ik goed sparren met de ondernemer over zijn bedrijf en datgene wat hij daarmee wil bereiken.
Daarnaast heb ik me de laatste jaren meer gespecialiseerd in opleidingen die meer gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling en coaching. Ik ben gecertificeerd NLP Master, en gediplomeerd NLP Coach. Bovendien ben ik gecertificeerd als Mindsonar® Professional.


Website: www.competenza.nu
Sluiten
maximaal: 20 deelnemers
cursusstatus:Deze activiteit had 1 week voor aanvang niet voldoende inschrijvingen, we moesten hem annuleren.
prijs: € 37,00
met korting: € 33,30   cursusgeld voor inwoners Geldrop-Mierlo
code: MEM010  
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: