Per categorie:
  Per soort:
Contact

Klik hier om de flyer 'Voorjaar 2018' te bekijken/downloaden


Heeft u vragen over de website,
of op- of aanmerkingen over de
inhoud van de pagina's, neem
dan contact op met de webmaster.


Mindsonar

MindSonar® is een methode waarmee iemands denkstijl gemeten wordt: een soort röntgenapparaat voor het denken.
Door middel van een test worden aan iemand vragen en keuzen voorgelegd, waarbij het naar patronen zoekt hoe iemand denkt. Deze patronen worden weergegeven in 13 denkstijlen (metaprogramma's).
Denken wordt in het kader van deze methodiek ruim opgevat. Met het woord 'denken' doelen we niet alleen op uw gedachten maar ook op wat u voelt en wat u doet. Denken, voelen en doen hangen in sterke mate met elkaar samen. Hoe u denkt bepaalt wat u opvalt en wat u ontgaat: uw denkstijl zet als het ware een filter voor wat u in uw omgeving ziet en hoort.
Uw denkstijl bepaalt uw filters en uw filters versterken uw denkstijl. Deze wisselwerking tussen denken en waarnemen bepaalt wat u voelt. Die drie dingen samen (wat u denkt, wat u waarneemt en wat u voelt) bepalen op hun beurt hoe u in een gegeven situatie handelt.

MindSonar® is een snelle en gebruiksvriendelijke manier om bewust te worden van bestaande patronen voor zowel individuen als teams of zelfs gehele organisaties.

tijd: maandag 19:30-22:00 uur
startdatum:12 maart 2018
plaats:VOLKSUNIVERSITEIT Molenstraat 27 Geldrop
docent:T. (Ton) van den Boomen
T. (Ton) van den Boomen

Ik zit in mijn kracht als ik mensen kan begeleiden die zichzelf (verder) ontwikkelen in zaken waar ze goed in zijn en waar ze plezier aan beleven. Of dat nu zakelijk of privé is.
Vanuit deze passie begeleid ik mensen in teams en één-op-één.
Op basis van mijn jarenlange ervaring en ondersteund door mijn bedrijfskundige achtergrond (Leergang Bedrijfskunde en MBA Nyenrode-MBA) kan ik goed sparren met de ondernemer over zijn bedrijf en datgene wat hij daarmee wil bereiken.
Daarnaast heb ik me de laatste jaren meer gespecialiseerd in opleidingen die meer gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling en coaching. Ik ben gecertificeerd NLP Master, en gediplomeerd NLP Coach. Bovendien ben ik gecertificeerd als Mindsonar® Professional.


Website: www.competenza.nu
Sluiten
maximaal: 20 deelnemers
prijs: € 20,00
met korting: € 18,00   cursusgeld voor inwoners Geldrop-Mierlo
code: MEM040  
Toevoegen aan mijn inschrijfformulier
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: