Per categorie:
  Per soort:
Contact

Klik hier om de flyer 'Voorjaar 2018' te bekijken/downloaden


Heeft u vragen over de website,
of op- of aanmerkingen over de
inhoud van de pagina's, neem
dan contact op met de webmaster.


NLP

We stellen de cursus 2 weken uit, naar 9 oktober. Hopen nog wat extra mensen te interesseren!
NLP? Neuro Linguďstisch Programmeren? Waarschijnlijk heb je er wel eens van gehoord, meestal in relatie met 'effectiever communiceren' of 'je eigen capaciteiten nog beter inzetten om je doelen te bereiken'. Veel mensen lopen nog rond met de vraag 'wat is NLP nu eigenlijk echt?' en 'wat kan IK met NLP doen?'.

Een vereenvoudigde beschrijving van NLP is, dat NLP mensen helpt om te ontdekken waar ze goed in zijn. En NLP biedt daarbij ook hulpmiddelen om die goede eigenschappen en capaciteiten in te zetten in situaties waar je ze goed kunt gebruiken! Je wordt je bewust van de onbewuste processen die ten grondslag liggen aan onze communicatie, waardoor je effectiever kunt communiceren en functioneren. Het biedt je voordelen zowel in je privé als zakelijke omgeving.

Bij deze introductiecursus krijg je inzicht in de uitgangspunten en technieken van NLP. Tegelijkertijd gaan we er ook direct mee aan de slag.

De cursus wordt verzorgd door Jack Verreussel en Ton van den Boomen (beiden Master Practitioner NLP) van Competenza (www.competenza.nu).

tijd: maandag 19:30-22:00 uur
periode:9 oktober t/m 18 december 2017 - 6 lessen
plaats:VOLKSUNIVERSITEIT Molenstraat 27 Geldrop
docent:T. (Ton) van den BOOMEN
T. (Ton) van den BOOMEN

Ik zit in mijn kracht als ik mensen kan begeleiden die zichzelf (verder) ontwikkelen in zaken waar ze goed in zijn en waar ze plezier aan beleven. Of dat nu zakelijk of privé is.
Vanuit deze passie begeleid ik mensen in teams en één-op-één.
Op basis van mijn jarenlange ervaring en ondersteund door mijn bedrijfskundige achtergrond (Leergang Bedrijfskunde en MBA Nyenrode-MBA) kan ik goed sparren met de ondernemer over zijn bedrijf en datgene wat hij daarmee wil bereiken.
Daarnaast heb ik me de laatste jaren meer gespecialiseerd in opleidingen die meer gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling en coaching. Ik ben gecertificeerd NLP Master, en gediplomeerd NLP Coach. Bovendien ben ik gecertificeerd als Mindsonar® Professional.


Website: www.competenza.nu
Sluiten
, J. (Jack) Verreussel
extra info: Kosten voor de reader zijn max. € 10,-
prijs: € 110,00
met korting: € 99,00   cursusgeld voor inwoners Geldrop-Mierlo
code: MEM009  
Toevoegen aan mijn inschrijfformulier
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: