Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CRE500

Urban/Nature sketching

Urban/Nature sketching
Cursuscode: CRE500

Leer tekenen en schilderen wat je dagelijks ziet en meemaakt!
Je oefent tekenend/schetsend vast te leggen wat je ziet op plaatsen die we bezoeken. Bij mooi weer tekenen we op de hei, een kasteel, een “schilderachtig” plekje in Geldrop o.i.d. Bij regenachtig weer een alternatief programma. Je tekent dus niet uit je hoofd maar ter plekke wat je ziet.
Bedoeld voor mensen met enige teken- schilderervaring en graag kennis willen maken met een andere manier van kijken/ tekenen/ schilderen met aquarel en willen leren/ oefenen met onderwerpen uit het dagelijkse leven, op school, in de trein, op een terrasje of in de pauze vast te leggen. Je leert vastleggen van wat je ziet in je omgeving, jouw eigen stijl te ontwikkelen.
Werken met potlood, aquarelverf en fineliners. Voor deze manier van tekenen wordt niet van je verwacht dat je de nieuwe Van Gogh bent. Een ruwe schets van jouw observatie volstaat. Jouw tekening vertelt jouw verhaal van de omgeving. 
Ervaring met natekenen, met aquarelleren is een pré. Neem een oud overhemd, schort of shirt mee.

Materiaal: HB potlood, fineliner, aquarelverf, krukje, schets schriftje geschikt voor aquarelverf. Dummy, een ongeschreven gebonden boekje. De schilderdocent kan ook voor je materialen zorgen €25,00 te voldoen op de eerste les.

Twijfel je? neem contact op met de docent, Marianne Baijens: E-mail:info@mariannebaijens, of tel. 06-29075875

Maandag 15 mei 2023
3 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 12:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 70,00 plus € 25,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. M. (Marianne) Baijens
12:30 - 15:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M. (Marianne) Baijens
M. (Marianne) Baijens
Ik ben een actieve, oprecht geïnteresseerde en positief in het leven staande vrouw met passie voor schilderen en genietend van het leven! Ik ben opgegroeid in Heeze. Heb 33 jaar gewoond in de omgeving van Rotterdam met mijn inmiddels ex-man en 4 volwassen kinderen. In mei 2017 heb ik de keuze gemaakt om weer te verhuizen naar mijn roots en wel in Leende waar ik wonen en werken combineer. Ik heb hier mijn praktijk voor creatieve coaching waarin ik mensen begeleid in hun persoonlijke ontwikkeling, groei en bewustwording in allerlei problematiek en vitamine voor de ziel geef. Ik geef ook vanuit huis schilderlessen en ook voor families, vriendinnengroepen of zakelijk voor teambuilding. Website: www.mariannebaijens.nl Website: www.mariannebaijens.nl