Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CRE053

Tekenen - Schilderen met Marianne

Tekenen - Schilderen met Marianne
Cursuscode: CRE053

In deze teken- en schilderlessen besteedt Marianne Baijens aandacht aan vormen, kleurenleer, compositie, licht- en schaduwwerking en perspectief. Je mag gebruik maken van verschillende technieken en de daarbij behorende materialen zoals potlood, houtskool, pastelkrijt, aquarel- en of acrylverf.

Dit alles wordt verwerkt in een jaar programma waarin verschillende thema’s/ onderwerpen zoals landschappen, jaargetijden, voorwerpen, dieren, mensen, abstract en ook intuitief behandeld worden. Je bent vrij in het gebruiken van dat materiaal wat goed voor je voelt en waar mee aan de slag wilt gaan. Door middel van persoonlijke aandacht en kijkend naar jouw individuele capaciteiten en wensen wordt je kennis en creativiteit (verder) ontwikkeld.

Graag meenemen naar de eerste les een HB potlood, houtskool of pastelkrijt, (kneed) gum, schetsblok of papier, dik papier en schilderstape of een schilderdoek. Breng in ieder geval dat materiaal waarmee je graag de eerste lessen aan de slag wilt gaan mee. Daarna bespreken we wat je aan andere materialen zou kunnen aanschaffen.

Maandag 21 september 2020
28 lessen van 2 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 309,00
Mw. M. (Marianne) Baijens

Graag meenemen: potlood 2B, gum, puntenslijper. Tijdens de eerste les vertelt de docent wat u verder nog moet aanschaffen.

9:30 - 11:30
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M. (Marianne) Baijens
M. (Marianne) Baijens
Ik ben een actieve, oprecht geïnteresseerde en positief in het leven staande vrouw met passie voor schilderen en genietend van het leven! Ik ben opgegroeid in Heeze. Heb 33 jaar gewoond in de omgeving van Rotterdam met mijn inmiddels ex-man en 4 volwassen kinderen. In mei 2017 heb ik de keuze gemaakt om weer te verhuizen naar mijn roots en wel in Leende waar ik wonen en werken combineer. Ik heb hier mijn praktijk voor creatieve coaching waarin ik mensen begeleid in hun persoonlijke ontwikkeling, groei en bewustwording in allerlei problematiek en vitamine voor de ziel geef. Als nalatenschapscoach begeleidt ik mensen bij het ontzorgen voor later. Het opstellen van levensdossiers, mediation en ondersteuning bij het verdelen van een erfenis. Ik geef ook vanuit huis schilderlessen en schilder- dagworkshops voor familie en vriendinnen groepen of zakelijk voor teambuilding. Website: www.mariannebaijens.nl