Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CRE053

Tekenen - Schilderen met Marianne

Tekenen - Schilderen met Marianne
Cursuscode: CRE053

In deze teken- en schilderlessen besteedt Marianne Baijens aandacht aan vormen, kleurenleer, compositie, licht- en schaduwwerking en perspectief. Je mag gebruik maken van verschillende technieken en de daarbij behorende materialen zoals potlood, houtskool, pastelkrijt, aquarel- en of acrylverf.

Dit alles wordt verwerkt in een jaarprogramma waarin verschillende thema’s zoals landschappen, jaargetijden, voorwerpen, dieren, mensen, abstract en ook intuïtief behandeld worden. Je bent vrij in het gebruiken van dat materiaal wat goed voor je voelt en waarmee aan de slag wilt gaan. Door middel van persoonlijke aandacht en kijkend naar jouw individuele capaciteiten en wensen wordt je kennis en creativiteit (verder) ontwikkeld.

Benodigdheden voor de eerste les: een HB potlood, houtskool of pastelkrijt, (kneed) gum, schetsblok of papier, dik papier, schilderstape, doek. Breng dat materiaal mee waarmee je graag de eerste lessen aan de slag wilt gaan. Later bespreken we wat je aan andere materialen kunt aanschaffen.

Maandag 26 september 2022
28 lessen van 2 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 340,00
Mw. M. (Marianne) Baijens

Graag de 1ste les meenemen:
Potloden HB en 2B
Materiaal waarmee u wilt werken: papier/doek, verf en penselen
Kneedgum

 

9:30 - 11:30
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M. (Marianne) Baijens
M. (Marianne) Baijens
Ik ben een actieve, oprecht geïnteresseerde en positief in het leven staande vrouw met passie voor schilderen en genietend van het leven! Ik ben opgegroeid in Heeze. Heb 33 jaar gewoond in de omgeving van Rotterdam met mijn inmiddels ex-man en 4 volwassen kinderen. In mei 2017 heb ik de keuze gemaakt om weer te verhuizen naar mijn roots en wel in Leende waar ik wonen en werken combineer. Ik heb hier mijn praktijk voor creatieve coaching waarin ik mensen begeleid in hun persoonlijke ontwikkeling, groei en bewustwording in allerlei problematiek en vitamine voor de ziel geef. Als nalatenschapscoach begeleidt ik mensen bij het ontzorgen voor later. Het opstellen van levensdossiers, mediation en ondersteuning bij het verdelen van een erfenis. Ik geef ook vanuit huis schilderlessen en schilder- dagworkshops voor familie en vriendinnen groepen of zakelijk voor teambuilding. Website: www.mariannebaijens.nl