Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CRE054

Tekenen - Schilderen met Ineke

Tekenen - Schilderen met Ineke
Cursuscode: CRE054

In onze teken-en schildercursussen schenken we veel aandacht aan (beeld)elementen als; vorm, kleurenleer; licht-en schaduwwerking; compositie en perspectief.

Verschillende technieken en bijbehorende materialen zoals potlood, houtskool, inkt, pastelkrijt en verven op waterbasis komen aan de orde.
Dit wordt verwerkt in thema's die betrekking hebben op het landschap, stilleven, model en portret etc.

De cursus is geschikt voor beginners en gevorderden. Je moet erop rekenen dat je boven op het lesgeld nog wat kosten moet maken voor materialen zoals verf, penselen, papier etc.
Zaterdag 1 oktober 2022
28 lessen van 2 uur aanvangstijd 09:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 340,00
Mw. I. (Ineke) Holst - v.d. Burg

Graag meenemen: potlood 2B, gum, puntenslijper. Tijdens de eerste les vertelt de docent wat u verder nog moet aanschaffen.

09:30 - 11:30
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Aanmelden wachtlijst >
I. (Ineke) Holst -  v.d. Burg
I. (Ineke) Holst - v.d. Burg
Na de Pedagogische academie in Rotterdam studeerde ik aan de Kunstacademie in Tilburg, waar ik in 1984 mijn 2e graads diploma handvaardigheid en tekenen haalde. Sedert 1994 geef ik teken- en schilder- en keramieklessen op verschillende instituten als ook in mijn eigen atelier. Mensen enthousiast maken en begeleiden in hun creatieve proces is een goede aanvulling op mijn werk als beeldend kunstenaar. Het doceren in combinatie met het individuele kunstenaarschap beïnvloedt mijn inspiratie en creativiteit op een positieve manier.