Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CRE058

Schilderen met Meta

Schilderen met Meta
Cursuscode: CRE058
Aan de hand van de werkelijkheid en met voorbeelden uit de kunstgeschiedenis helpen we u een persoonlijke stijl te ontwikkelen. We besteden veel aandacht aan vorm, compositie, toonwaarden, perspectief, kleurenleer en licht- en schaduwwerking. De technieken en de mogelijkheden van verf komen uitgebreid aan bod in verschillende onderwerpen, zoals stillevens, landschap, portret, model, enzovoorts.

De docent is klassiek geschoold en werkt alleen met acrylverf. Maar andere technieken komen zeker aan bod! Voor beginners en gevorderden. 

Houd er rekening mee dat je boven op het lesgeld nog wat kosten zult maken voor materialen zoals verf, penselen, papier etc.
Woensdag 6 oktober 2021
28 lessen van 2 uur aanvangstijd 13:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 309,00
Mw. M. (Meta) Valkonet

Graag meenemen: potlood 2B, gum, puntenslijper. Tijdens de eerste les vertelt de docent wat u verder nog moet aanschaffen.

13:30 - 15:30
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
M. (Meta) Valkonet
M. (Meta) Valkonet
Je krijgt van Meta wekelijks een e-mail met informatie. Hierin draagt zij onderwerpen aan en stimuleert haar cursisten om zich te verdiepen. Het is niet verplicht om je thuis voor te bereiden op de les, maar wel leuk. De cursisten van Meta zijn tussen de 55 en 95 jaar oud ongeveer. Creativiteit kent geen leeftijd!