Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CRE057

Schilderen met Marianne

Schilderen met Marianne
Cursuscode: CRE057

Door middel van persoonlijke aandacht en kijkend naar jouw individuele capaciteiten en wensen wordt je kennis, kunde en creativiteit (verder) ontwikkeld. Er wordt aandacht besteed aan vorm, compositie, toonwaarden, perspectief, kleurenleer en licht- en schaduwwerking. De verschillende technieken en de mogelijkheden van verf komen uitgebreid aan bod in verschillende onderwerpen en thema’s zoals stillevens, landschappen, portretten etc.

De docent heeft o.a. een opleiding gevolgd als grafisch vormgever waarna ze haar kennis in schilderen op allerlei vlakken heeft uitgebreid. Ze werkt zelf het meeste met acrylverf en olieverf op waterbasis. Door de individuele begeleiding is deze cursus geschikt voor beginners en gevorderden. 

Je moet erop rekenen dat je boven op het lesgeld nog wat kosten moet maken voor materialen zoals verf, penselen, papier etc.

Maandag 4 oktober 2021
28 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 309,00
Mw. M. (Marianne) Baijens

Graag meenemen: potlood 2B, gum, puntenslijper. Tijdens de eerste les vertelt de docent wat u verder nog moet aanschaffen.


Graag de 1ste les meenemen:
Potloden HB en 2B
Materiaal waarmee u wilt werken: papier/doek, verf en penselen
Kneedgum

 

19:45 - 21:45
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
M. (Marianne) Baijens
M. (Marianne) Baijens
Ik ben een actieve, oprecht geïnteresseerde en positief in het leven staande vrouw met passie voor schilderen en genietend van het leven! Ik ben opgegroeid in Heeze. Heb 33 jaar gewoond in de omgeving van Rotterdam met mijn inmiddels ex-man en 4 volwassen kinderen. In mei 2017 heb ik de keuze gemaakt om weer te verhuizen naar mijn roots en wel in Leende waar ik wonen en werken combineer. Ik heb hier mijn praktijk voor creatieve coaching waarin ik mensen begeleid in hun persoonlijke ontwikkeling, groei en bewustwording in allerlei problematiek en vitamine voor de ziel geef. Als nalatenschapscoach begeleidt ik mensen bij het ontzorgen voor later. Het opstellen van levensdossiers, mediation en ondersteuning bij het verdelen van een erfenis. Ik geef ook vanuit huis schilderlessen en schilder- dagworkshops voor familie en vriendinnen groepen of zakelijk voor teambuilding. Website: www.mariannebaijens.nl