Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CRE053

Leer met plezier tekenen en schilderen bij Marianne

Leer met plezier tekenen en schilderen bij Marianne
Cursuscode: CRE053

VITAMINE VOOR JE ZIEL IN EEN GEZELLIGE SFEER.
Tijdens de teken- en schilderlessen gegeven door beeldend kunstenaar Marianne Baijens worden kennis, kunde en creativiteit (verder) ontwikkeld, door middel van persoonlijke aandacht en kijkend naar jouw individuele capaciteiten en wensen. Er wordt aandacht besteed aan vorm, toonwaarden, kleurenleer, technieken, compositie, perspectief, licht- en schaduwwerking en vooral ook goed te kijken. Je leert gebruik te maken van verschillende technieken en de daarbij behorende materialen zoals potlood, houtskool, pastelkrijt, aquarel- en of acrylverf.

Het jaarprogramma kent verschillende thema's zoals landschappen, jaargetijden, voorwerpen, dieren, mensen, abstract en ook intuïtief worden behandeld . Je bent vrij in het gebruiken van dat materiaal wat goed voor je voelt en waarmee aan de slag wilt gaan. Door middel van persoonlijke aandacht en kijkend naar jouw individuele capaciteiten en wensen word je kennis en creativiteit (verder) ontwikkeld in een gezellige ontspannen sfeer.


Benodigdheden voor de eerste les een HB en B 3 potlood, houtskool of pastelkrijt, (kneed) gum, schetsblok of papier, dik papier, schildertape of een schilderdoek. Breng dat materiaal mee waarmee je graag de eerste lessen aan de slag wilt gaan. Later bespreken we wat je aan andere materialen zou kunnen aanschaffen.
Je moet erop rekenen dat je boven op het lesgeld nog wat kosten moet maken voor materialen zoals verf, penselen, papier als je wilt gaan schilderen etc. 

De docent is breed geschoold en heeft o.a. een opleiding gevolgd als grafisch vormgever waarna ze haar kennis in schilderen op allerlei vlakken heeft uitgebreid. Ze werkt zelf het meeste met acrylverf en olieverf. Door de individuele begeleiding en het positieve enthousiame van de docente, is deze cursus geschikt voor beginners en gevorderden.

Je bent van harte welkom!

Maandag 26 september 2022
28 lessen van 2 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 340,00
Mw. M. (Marianne) Baijens

Benodigdheden voor de eerste les: een HB en B3 potlood, houtskool of pastelkrijt, (kneed) gum, schetsblok of papier, dik papier, schildertape of een schilderdoek. Breng dat materiaal mee waarmee je graag de eerste lessen aan de slag wilt gaan. Later bespreken we wat je aan andere materialen kunt aanschaffen. Je moet erop rekenen dat je boven op het lesgeld nog wat kosten moet maken voor materialen zoals verf, penselen, papier, als je wilt gaan schilderen.

 

9:30 - 11:30
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
M. (Marianne) Baijens
M. (Marianne) Baijens
Ik ben een actieve, oprecht geïnteresseerde en positief in het leven staande vrouw met passie voor schilderen en genietend van het leven! Ik ben opgegroeid in Heeze. Heb 33 jaar gewoond in de omgeving van Rotterdam met mijn inmiddels ex-man en 4 volwassen kinderen. In mei 2017 heb ik de keuze gemaakt om weer te verhuizen naar mijn roots en wel in Leende waar ik wonen en werken combineer. Ik heb hier mijn praktijk voor creatieve coaching waarin ik mensen begeleid in hun persoonlijke ontwikkeling, groei en bewustwording in allerlei problematiek en vitamine voor de ziel geef. Ik geef ook vanuit huis schilderlessen en ook voor families, vriendinnengroepen of zakelijk voor teambuilding. Website: www.mariannebaijens.nl Website: www.mariannebaijens.nl