Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CRE051

Kijk, als je tekent zie je meer! met Ineke

Kijk, als je tekent zie je meer! met Ineke
Cursuscode: CRE051

Door te tekenen ga je op een bewuste manier zien. Je krijgt meer oog voor de rijkdom van de wereld om je heen.
We tekenen/schetsen naar waarneming of naar aanleiding van een thema.
Verschillende materialen zoals potlood, houtskool, pastelkrijt, inkt en aquarelverf én de daarbij behorende technieken komen uitgebreid aan bod. We gaan in op begrippen als lijn, toon, compositie, perspectief en kleur.

Zowel beginners als gevorderden zijn welkom, omdat we op verschillende niveaus werken. Je moet erop rekenen dat je boven op het lesgeld nog wat kosten moet maken voor materialen zoals verf, penselen, papier etc.

Woensdag 6 oktober 2021
28 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 309,00
Mw. I. (Ineke) Holst - v.d. Burg

Graag meenemen: potlood 2B, gum, puntenslijper. Tijdens de eerste les vertelt de docent wat u verder nog moet aanschaffen.

19:45 - 21:45
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Aanmelden wachtlijst >
I. (Ineke) Holst -  v.d. Burg
I. (Ineke) Holst - v.d. Burg
Na de Pedagogische academie in Rotterdam studeerde ik aan de Kunstacademie in Tilburg, waar ik in 1984 mijn 2e graad's diploma handvaardigheid en tekenen haalde. Sedert 1994 geef ik teken- en schilder- en keramieklessen op verschillende instituten als ook in mijn eigen atelier. Mensen enthousiast maken en begeleiden in hun creatieve proces is een goede aanvulling op mijn werk als beeldend kunstenaar. Het doceren in combinatie met het individuele kunstenaarschap beïnvloed mijn inspiratie en creativiteit op een positieve manier.