Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CRE080

Combi Kunst

Combi Kunst
Cursuscode: CRE080

HELAAS VOOR NU TE WEINIG DEELNEMERS - KOMT TERUG IN HET VOORJAAR!

In deze cursus gaan we, geïnspireerd door de kunstgeschiedenis, zelf aan de slag. Eerst een halfuur kunstgeschiedenis en daarna zelf schilderen.

Iedere week een andere kunstenaar, schilderstijl en techniek. Door het halfuur inspiratie word je enigszins gestuurd, maar verder ben je vrij om je eigen creativiteit aan te spreken. Je leert een grote variatie aan schildertechnieken en onverwachte materialen kennen. We gaan experimenteren en schijnbaar onmogelijke combinaties maken en je vrije creativiteit aanspreken.

Iedereen met een klein beetje schilderervaring kan al meedoen. De docent geeft geen verplicht huiswerk op. Je krijgt een A4tje mee naar huis met info over de kunstenaar van de week.

Je moet rekenen op circa 25 euro aan extra kosten boven op het lesgeld. Kort voor de start van de cursus ontvang je van de docente een mail met een lijst van benodigde basismaterialen zoals gesso, acrylverf, acrylpapier, canvasdoeken, afscheurpalet en penselen. Als je deze op dat moment nog niet in huis hebt, dien je ze zelf aan te schaffen en mee te nemen naar de les. Verdere specifieke materialen zoals beenderlijm en pigmenten kunnen in de loop van de cursus bij de docent aangeschaft worden.

Twijfel je over inschrijving? Stuur een mail met je twijfels naar de administratie info@vu-geldrop.nl en wij vragen docente Juliette Kalse om je terug te mailen. 

Mis deze prachtige culturele en creatieve ontdekkingsreis niet!

Vrijdag 8 oktober 2021
12 lessen van 3 uur aanvangstijd 14:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 250,00
Mw. J. (Juliette) Kalse
14:00 - 17:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
J. (Juliette) Kalse
J. (Juliette) Kalse
Ik ben eerste graad docente Beeldende vorming, afgestudeerd aan de Kunstacademie te Tilburg. Al tientallen jaren geef ik schilderlessen en workshops en werk ik als zelfstandig beeldend kunstenaar, waarbij de kunstgeschiedenis een grote inspiratiebron is. Ik ben gefascineerd door vrouwelijke kunstenaars en verdiep me in de levens en werken van deze vrouwen. Samen met de cursisten de levens en werken van vrouwelijke kunstenaars bespreken en ons erover verwonderen heeft een positieve en inspirerende werking.