Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CRE058

Schilderen

Schilderen
Cursuscode: CRE058
Maandagavond: Door middel van persoonlijke aandacht en kijkend naar jouw individuele capaciteiten en wensen wordt je kennis, kunde en creativiteit (verder) ontwikkeld. Er wordt aandacht besteed aan vorm, compositie, toonwaarden, perspectief, kleurenleer en licht- en schaduwwerking. De verschillende technieken en de mogelijkheden van verf komen uitgebreid aan bod in verschillende onderwerpen en thema’s zoals stillevens, landschappen, portretten etc. De docent heeft o.a. een opleiding gevolgd als grafisch vormgever waarna ze haar kennis in schilderen op allerlei vlakken heeft uitgebreid. Ze werkt zelf het meeste met acrylverf en olieverf op waterbasis. Door de individuele begeleiding is deze cursus geschikt voor beginners en gevorderden. 
Woensdagmiddag: Aan de hand van de werkelijkheid en met voorbeelden uit de kunstgeschiedenis helpen we u een persoonlijke stijl te ontwikkelen. We besteden veel aandacht aan vorm, compositie, toonwaarden, perspectief, kleurenleer en licht- en schaduwwerking. De technieken en de mogelijkheden van verf komen uitgebreid aan bod in verschillende onderwerpen, zoals stillevens, landschap, portret, model, enzovoorts. De docent is klassiek geschoold en heeft een voorkeur voor olieverf. Maar andere technieken komen zeker aan bod! Voor beginners en gevorderden.

 

Woensdag 19 september 2018
28 lessen van 2 uur aanvangstijd 13:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 299,00
Mw. M. (Meta) Valkonet
Graag meenemen: potlood 2B, gum, puntenslijper. Tijdens de eerste les vertelt de docent wat u verder nog moet aanschaffen.
13:30 - 15:30
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adres gegevens)
Aanmelden wachtlijst >
M. (Meta) Valkonet
M. (Meta) Valkonet