Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CRE004

Verder ZIEN met Miksang (vervolgcursus)

Verder ZIEN met Miksang (vervolgcursus)
Cursuscode: CRE004

Miksang extraIn deze fotografiecursus ligt de focus op het leren ZIEN en minder op cameratechniek. Er gaat een wereld voor je open wanneer je puur en fris leert kijken, zónder oordeel, naar alles om je heen. Gebaseerd op een jonge kunstvorm uit de Miksang Contemplatieve Fotografie waarover je alles gaat leren. Uiteindelijk wordt duidelijk dat deze vorm van fotografie ook nog eens bijdraagt aan een positieve stemming.

Donderdag 13 oktober 2022
8 lessen van 1 uur en 15 min , elke 3 weken aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 143,00
Mw. M. (Marije) Zuidweg

Zelf meenemen evt. notitieblokje en pen.

20:45 - 22:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M. (Marije) Zuidweg
M. (Marije) Zuidweg
Geboren te Geldrop (1971), maar inmiddels al lange tijd wonend in Deurne met mijn man en twee kinderen. Fotografie is al van jongs af aan mijn passie. Via vele workshops, opleiding in de Fotografie en Creatieve Therapie in de hulpverlening met onderzoek FotoTherapie ben ik in 2016 uitgekomen bij Miksang Contemplatieve Fotografie. Na jarenlang als ZZP'er in de fotografie gewerkt te hebben vind ik deze kunstvorm van fotografie zo mooi, dat ik me daar helemaal in heb verdiept. Ik leid nu fotografiewandelingen door dorp, stad of natuur en geef cursussen hierin. Mijn kennis van fotografie, mijn creativiteit en mijn enthousiasme kan ik hier goed in kwijt. Mensen inspireren in het leren ZIEN, het anders leren kijken en bewust laten worden van al het moois om ons heen vind ik iets geweldigs! Voor meer info kijk eens op www.marijezuidweg.nl