Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CRE004

Verder ZIEN met Miksang (vervolgcursus)

Verder ZIEN met Miksang (vervolgcursus)
Cursuscode: CRE004

Nu je in de Miksang basis cursus heel anders hebt leren kijken gaan we ons nu verdiepen in verschillende onderwerpen. Het “anders kijken” maakt je tot andere waarnemer en dat nemen we mee bij het zien en vastleggen van allerlei onderwerpen.

Voor het begin van de cursus stuurt iedereen 1 foto in, die je heel graag zelf had gemaakt of bewonderd of je misschien afvraagt hoe die foto gemaakt is. Per les geven we 1 foto de aandacht en gaan we analyseren waarom die foto zo sterk is of hoe die tot stand gekomen zou zijn.

In deze cursus gaan we het ook hebben over enige techniek waarom een foto een sterke foto is en verdieping in bepaalde fotografische onderwerpen zoals fotografieregels zijn er om ze te overtreden, zien in lijnen, vormen en kleurrijm, kadreren, beeldtaal, mensen fotograferen, hoe vertel je een verhaal, landschapsfotografie etc.

Op zo’n manier dat je daar zelf mee kunt gaan experimenteren. Is dat nu met een camera of met je mobiel. Iedereen zal de keer erop 1 foto insturen, waar we snel doorheen lopen met de groep. 

Donderdag 13 oktober 2022
8 lessen van 1 uur en 15 min , elke 3 weken aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 143,00
Mw. M. (Marije) Zuidweg

Zelf meenemen evt. notitieblokje en pen.

20:45 - 22:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
M. (Marije) Zuidweg
M. (Marije) Zuidweg
Geboren te Geldrop (1971), maar inmiddels al lange tijd wonend in Deurne met mijn man en twee kinderen. Fotografie is al van jongs af aan mijn passie. Via vele workshops, opleiding in de Fotografie en Creatieve Therapie in de hulpverlening met onderzoek FotoTherapie ben ik in 2016 uitgekomen bij Miksang Contemplatieve Fotografie. Na jarenlang als ZZP'er in de fotografie gewerkt te hebben vind ik deze kunstvorm van fotografie zo mooi, dat ik me daar helemaal in heb verdiept. Ik leid nu fotografiewandelingen door dorp, stad of natuur en geef cursussen hierin. Mijn kennis van fotografie, mijn creativiteit en mijn enthousiasme kan ik hier goed in kwijt. Mensen inspireren in het leren ZIEN, het anders leren kijken en bewust laten worden van al het moois om ons heen vind ik iets geweldigs! Voor meer info kijk eens op www.marijezuidweg.nl