Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CRE001

Punch Needle leren

Punch Needle leren
Cursuscode: CRE001

Steeds meer handwerkliefhebbers ontdekken de borduurtechniek punchen! Het punchen is erg verslavend en ook heel ontspannend. We gaan samen deze techniek ontdekken; hoe punchen werkt; welke naalden geschikt zijn voor welke stoffen; hoe je je naald vasthoudt; voor en achterkant van je punch project, patroontekenen, enz.
Je leert de techniek in twee lessen. De docent neemt alle benodigde materialen voor je mee. Indien van toepassing: Niet vergeten je leesbril mee te nemen!
Cherries

Maandag 14 november 2022
2 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 60,00 plus € 27,50 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. N. (Nuray) Uzun Booij

Vergeet niet uw leesbril mee te nemen! Ook dient u aan de docent bij aanvang van de eerste les 27,50 euro contant te overhandigen als vergoeding voor de materiaalkosten die zij voor u heeft gemaakt. 

19:00 - 21:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
N. (Nuray) Uzun Booij
N. (Nuray) Uzun Booij
Koken doe ik al mijn hele leven met veel plezier. Ik ben in Istanboel geboren en heb de Mediterrane en Midden-Oosterse keuken van mijn (groot)ouders geleerd. Steeds meer landen ontdekken en recepten bedenken en uitwerken tot een prachtige kookavond voor al die enthousiaste cursisten die ik steeds weer terug zie - geweldig! De laatste jaren kennen jullie mij vooral van mijn kookpassie, maar ik heb nog meer hobby's! Als kind knutselde ik ook veel. Breien en haken moest van mijn oma. Ik leerde ook borduren. In coronatijd zijn wij allemaal op zoek gegaan naar nieuwe hobby’s! Nu wil ik graag mijn nieuwe hobby met jullie delen! Borduren met de punch needle is een ideale manier om te ontspannen. Je bent nooit te oud voor een nieuwe hobby…