Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CRE012

Maak zelf een mooie pluktuin

Maak zelf een mooie pluktuin
Cursuscode: CRE012

Maak je eigen mooie en lekkere pluktuin!

In deze cursus leer je in drie lessen hoe je een mooie siertuin kunt maken waaruit je volop bloemen kunt plukken voor in de vaas en om op te eten. Wij gaan snijbloemen, eetbare bloemen en lekkere vruchten toepassen in de eigen siertuin.

De cursus is bedoeld voor iedereen die iets aan zijn eigen tuin zou willen veranderen en er meer plezier aan wil beleven.
De deelnemer leert beter tuinieren, meer plantenkennis, planten beter toepassen in een goed en functioneel eigen ontwerp.

Er wordt van de cursist geen kennis vooraf verwacht: Er is geen plantenkennis of kennis van tuinieren noodzakelijk.

De deelnemer dient papier, pen en potlood mee te nemen naar de les. Bij deze cursus hoort geen cursusboek. De deelnemers krijgen desgewenst kleurenprintjes van de PowerPoint-presentaties en lijsten met planten mee naar huis. Als u dit wilt, overhandigt u bij de eerste les 5 euro aan de docent. 
Als huiswerk zullen cursisten de eigen tuin gaan opmeten.

Bij twijfel over inschrijving is overleg met de docent mogelijk per e-mail.

Als je deze cursus volgt, heb je straks veel meer plezier van je tuin! Aan het einde van de cursus weet je hoe je een mooie tuin kunt maken en zelf bloemen en fruit kunt kweken.

Woensdag 15 februari 2023
3 lessen van 2,5 uur , elke 2 weken aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 72,00 plus € 5,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. J. (Jeanne) Versmissen - Adriaans

Neemt u papier, pen en potlood mee naar de les. Als u van de docent de handouts wilt ontvangen (printjes van de powerpoint presentatie) en lijsten met planten, kunt u haar bij de eerste les 5 euro overhandigen als bijdrage voor de kopieerkosten. 

19:30 - 22:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
J. (Jeanne) Versmissen - Adriaans
J. (Jeanne) Versmissen - Adriaans
Na jarenlang als freelance tuinarchitect gewerkt te hebben, heb ik een grote tuin (de Tinteltuin) aangelegd met een theeschenkerij. In de Tinteltuin staan voornamelijk planten waarvan je kunt plukken, zowel bomen, struiken, vaste planten, bollen als een- en tweejarigen. Website: www.de-tinteltuin.nl