Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CRE001

Interieur anno NU!

Interieur anno NU!
Cursuscode: CRE001

Interieur anno NU!

Heb je plannen om je huis op te knappen of verhuis je naar een nieuw huis? Wil je de nieuwe inrichting nu eens goed aanpakken met een écht ontwerp zoals een interieurontwerper dat doet? Misschien heb je een interieurdilemma of hou je simpelweg van alles wat met interieur te maken heeft.

In de korte cursus Interieur anno NU! komen alle onderdelen van het vak aan bod. In zes lessen volg je de stappen van de interieurontwerper en leer je hoe je de verschillende elementen van de inrichting kunt samenbrengen om een geslaagd en persoonlijk interieur te creeëren. Als je een eigen interieurproject hebt dan vind je gaandeweg tijdens de lessen alle handvaten, methoden, tips, ideeën, enz. om op professionele wijze een ontwerp te maken. De lessen bestaan uit een visuele uiteenzetting met heel veel toelichting, tijd voor vragen en interactie en een korte praktische opdracht.

Lesindeling:
Into Interieur – de algemene betekenis en onze verwachtingen
Uitgemeten – de ruimten en de functionaliteit in relatie tot maatvoering
Het Uiterlijk – de kleuren en stijlen die de beleving bepalen
Het Gevoel – de materialen en texturen voor de gelaagde look
Spotlight – verlichting- en meubel-opties
Re-fine – styling en andere re-acties (renoveren, recyclen,etc.)

Dinsdag 5 februari 2019
6 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 118,00
Mw. B.M. (Beatrijs) Hoedemakers

Breng foto's en plattegronden mee naar de eerste les als je een eigen project wilt starten.

19:30 - 22:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adres gegevens)
B.M. (Beatrijs) Hoedemakers
B.M. (Beatrijs) Hoedemakers
B.M. (Beatrijs) Hoedemakers Na lange tijd in het buitenland ben ik eind 2010 i n 3 i n t e r i e u r gestart. Ik heb mijn woonervaringen en inspiratie gebundeld om interieurontwerpen te realiseren. Een degelijke interieuropleiding en een hecht netwerk van ondersteunende professionals zijn daarbij onmisbaar gebleken. Voor inspratie en vernieuwing bezoek ik jaarlijks de grote woon- en meubelbeurzen in Europa. Naast interieurontwerp en gerelateerde projecten geef ik cursussen en workshops (www.in3interieur.nl). Heb je vragen, stuur mij dan een e-mail naar in3interieur@gmail.com.