Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CRE022

Foto-journaling | overwegend digitaal

Foto-journaling | overwegend digitaal
Cursuscode: CRE022

Een telefoon vol foto’s.           Lesdagen: 4 en 18 april, 9 en 23 mei.

Wil je iets meer doen met je foto’s? Iets doorgeven of nalaten. Over jezelf. Wat je beweegt. Je mijmeringen? Of iets minder zwaars als een (familie)kookboek, een tuinschrift, een bundeling van je lievelingsboeken of een boek vol (vakantie)herinneringen? Dan is deze cursus vast iets voor jou. Deze cursus is gericht op de creatieve toepassing van de foto’s op je telefoon/tablet, of in de cloud. We kijken naar de verschillende mogelijkheden, het samenstellen van layouts of journaling/editorial pagina’s, zowel digitaal als hybride. Daarbij gaan we aan de slag met verschillende apps en printers.


Je leert het gebruik van diverse apps voor het zelf samenstellen van journaling/editorial pagina’s en het printen ervan. De cursus geeft antwoord op vragen als uitbesteden of zelf printen. En je maakt kennis met een aantal printers en de creatieve toepassing in de praktijk. We werken overwegend digitaal.

Er wordt verwacht dat je redelijk met je telefoon overweg kunt en weet waar je foto’s staan.

Dinsdag 4 april 2023
4 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 106,00 plus € 5,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. T. (Tineke) Visser
19:00 - 21:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
T. (Tineke) Visser
T. (Tineke) Visser
Tineke Visser is freelance vormgever en geeft daarbij workshops rondom beeld en papier. Zij houdt van de dingen van alledag, letters, geschiedenis en kunst. Al deze liefdes bij elkaar vind je terug in haar werk. Meer over haar projecten lees je op www.tinekevisser.nl of Instagram (https://www.instagram.com/tinekevisser) Heb je vragen? Mail gerust naar tinekevisser@gmail.com