Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CRE020

Foto-journaling | hybride

Foto-journaling | hybride
Cursuscode: CRE020

Een foto-album voor jezelf of als kado.          Lessen om de 3 weken!

Wil je gaan beginnen met het inplakken van je foto’s, vakantiefoto’s, je kind(eren), de minitrips...? Of denk je aan een foto-album als kado? Deze cursus helpt je daarbij. In deze cursus knippen en plakken we de basis van een album. We voegen decoraties toe en maken vakjes, zakjes en flapjes. Daarbij kijken we naar de organisatie en het printen van kleine foto’s, de tekst bij de foto’s en de mogelijkheden voor het bewaren van andere leuke items. Natuurlijk is er ook ruimte voor het bekijken van voorbeelden en het stellen van vragen.


Bij deze cursus ligt de nadruk op het zelf knippen en plakken, vormgeving en layout, met daarnaast aandacht voor apps als hulpmiddel voor het organiseren en printen van je foto’s. We werken met 3 verschillende miniprinters van Canon, nl. Canon Selphy CP1500 (meestrecente versie), de Zoe mini en de Selphy Square QX10.

Voor het werken met de mini-printers is het fijn als je redelijk met je telefoon overweg kunt en weet waar je foto’s staan.

De kosten voor materiaal betaal je aan de docent.

Dinsdag 7 februari 2023
4 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 106,00 plus € 13,75 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. T. (Tineke) Visser
19:00 - 21:00
Locatie: Volksuniversiteit Geldrop (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
T. (Tineke) Visser
T. (Tineke) Visser
Tineke Visser is freelance vormgever en geeft daarbij workshops rondom beeld en papier. Zij houdt van de dingen van alledag, letters, geschiedenis en kunst. Al deze liefdes bij elkaar vind je terug in haar werk. Meer over haar projecten lees je op www.tinekevisser.nl of Instagram (https://www.instagram.com/tinekevisser) Heb je vragen? Mail gerust naar tinekevisser@gmail.com