Per categorie:
  Per soort:
Contact

Klik hier om de flyer 'Najaar 2017' te bekijken/downloaden


Heeft u vragen over de website,
of op- of aanmerkingen over de
inhoud van de pagina's, neem
dan contact op met de webmaster.


Algemene voorwaarden

Cursisten verbinden zich voor de gehele cursus. Bij een te groot aantal aanmeldingen zal worden getracht een parallelcursus te starten. Bij onvoldoende deelname kan een cursus door de Volksuniversiteit worden geannuleerd. Ook kan de cursus - in overleg met de cursisten - aangepast worden in duur en/of cursusprijs.


Annuleren
Annulering van een cursus is uitsluitend mogelijk via de cursusadministratie. Je betaalt geen annuleringskosten tot 4 weken voor aanvang van de cursus. Tussen 4 en 2 weken voor aanvang betaal je € 15,- administratiekosten, daarna ben je het volledige cursusgeld verschuldigd.


Restitutie lesgeld
Stop je voortijdig met de cursus dan krijg je het cursusgeld van de resterende lessen niet terug. Eenmalig verzuimvan lessen of langdurige afwezigheid komen evenmin voor terugbetaling in aanmerking.


Getuigschriften
Aan het eind van de cursus kun je via je docent(e) een getuigschrift aanvragen. Dit getuigschrift wordt dan in de laatste les uitgereikt.

Betalingsvoorwaarden
Je betaalt het cursusgeld door het afgeven van een éénmalige machtiging. Het cursusgeld wordt één week voor de start van de cursus van je rekening afgeschreven, dit staat ook nog eens in de uitnodiging die je ontvangt.
Op nadrukkelijk verzoek kun je een factuur ontvangen óf in termijnen betalen:
voor beide geldt dat er € 10,- administratiekosten in rekening gebracht wordt.
Met je inschrijving verplicht je je tot betaling van het volledige cursusgeld.


line
line

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: