Per categorie:








  Per soort:








Contact

Klik hier om de flyer 'Voorjaar 2018' te bekijken/downloaden


Heeft u vragen over de website,
of op- of aanmerkingen over de
inhoud van de pagina's, neem
dan contact op met de webmaster.


Aziatische keuken

In India, Thailand, Vietnam en China is de kookkunst op hoog niveau.

Niet meteen schrikken. Jacques heeft de gerechten uitgewerkt tot goed leesbare recepturen.
Hij leidt je door een fantasie van lekkernijen.

Je zult in deze cursus tot de conclusie komen dat de kookkunst in AziŽ in veel opzichten verfijnder is dan in de rest van de wereld.

cursusdagen: 19 april, 24 mei en 7 juni

tijd: donderdag 18:30-21:30 uur
periode:19 april t/m 7 juni 2018 - 3 lessen
plaats:VOLKSUNIVERSITEIT Molenstraat 27 Geldrop
docent:J. (Jacques) Beks Bouwman
J. (Jacques) Beks Bouwman
Opleidingen:
Kok, Instellingskok, Dieetkok, Leermeesterkok, Management profit- en non-profitorganisatie; Vakbekwaamheid voor het Cafťbedrijf, Sociale HygiŽne, H.A.C.C.P.; Praktijkopleider / leermeester; Ontkoppelde voedselverzorging voor managers; Keuken hygiŽne en HACCP; Cateringbeheer
Ervaring:
Diverse horecabedrijven in binnen en buitenland
Bedrijven en zorginstellingen
Schrijven van praktijkwerkboeken leerling-koks
Schrijven in vakbladen
Het begeleiden van leerlingen en stagiairs
Examineren koks Ė dieetkoks Ė leermeesters
Mysterieuze gast bij een bekende hotelketen
Sluiten
prijs: € 70,00
met korting: € 63,00   cursusgeld voor inwoners Geldrop-Mierlo
code: KOK017  
Toevoegen aan mijn inschrijfformulier
  




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: