Per categorie:








  Per soort:








Contact

Klik hier om de flyer 'Voorjaar 2018' te bekijken/downloaden


Heeft u vragen over de website,
of op- of aanmerkingen over de
inhoud van de pagina's, neem
dan contact op met de webmaster.


Haute Cuisine

Haute Cuisine - Frans voor 'verfijnde kookkunst' is een term uit de Franse keuken, die verwijst naar een meergangendiner van verschillende kleine, vaak exclusieve gerechten.

In deze 3 kooklessen neemt Mariken je graag mee naar deze verfijnde kookkunst en leert je te koken als een ware chef. Mooie kleine gerechten hoog op smaak en prachtig opgemaakt op bord. Proeven, ruiken, voelen, beleven... alles komt aan bod.

Tijdens iedere les koken we een viergangenmenu waarin we rekening houden met het seizoen en al het moois wat het jaargetijde ons te bieden heeft.

3 lessen op 7 feb. - 7 mrt. - 4 apr !!

tijd: woensdag 19:00-22:00 uur
startdatum:7 februari 2018 - 3 lessen
plaats:VOLKSUNIVERSITEIT Molenstraat 27 Geldrop
docent:M. (Mariken) de Wolf
M. (Mariken) de Wolf

Kookgek en zelfstandige met www.Laathetjesmaken.nl .
Al jaren verzorg ik privé diners bij mensen thuis, catering en kooklessen. Dit met heel veel zorg passie en plezier. Ik vind het erg leuk om mijn kook kennis en liefde voor mooie gerechten te delen met anderen en verzorg daarom de kookworkshop Haute Cuisine bij de Volksuniverstiteit.

Sluiten
extra info: IngrediŽnten Ä 75,- voor 3 lessen.
prijs: € 70,00
met korting: € 63,00   cursusgeld voor inwoners Geldrop-Mierlo
code: KOK012  
Toevoegen aan mijn inschrijfformulier
  





 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: