Per categorie:








  Per soort:








Contact

Klik hier om de flyer 'Najaar 2017' te bekijken/downloaden


Heeft u vragen over de website,
of op- of aanmerkingen over de
inhoud van de pagina's, neem
dan contact op met de webmaster.


Vis en schaaldieren in de keuken


Vele soorten vis paneren, bakken, stoven, smoren, grillen, roosteren of roerbakken. U leert er alles over.

tijd: donderdag 18:30-21:30 uur
startdatum:16 november 2017 - 6 lessen
plaats:VOLKSUNIVERSITEIT Molenstraat 27 Geldrop
docent:J. (JACQUES) BEKS BOUWMANS
J. (JACQUES) BEKS BOUWMANS
Opleidingen:
Kok, Instellingskok, Dieetkok, Leermeesterkok, Management profit- en non-profitorganisatie; Vakbekwaamheid voor het Cafébedrijf, Sociale Hygiëne, H.A.C.C.P.; Praktijkopleider / leermeester; Ontkoppelde voedselverzorging voor managers; Keuken hygiëne en HACCP; Cateringbeheer
Ervaring:
Diverse horecabedrijven in binnen en buitenland
Bedrijven en zorginstellingen
Schrijven van praktijkwerkboeken leerling-koks
Schrijven in vakbladen
Het begeleiden van leerlingen en stagiairs
Examineren koks – dieetkoks – leermeesters
Mysterieuze gast bij een bekende hotelketen
Sluiten
extra info: Ingredinten 72,- voor 6 avonden.
prijs: € 145,00
code: KOK006  
Toevoegen aan mijn inschrijf formulier
  




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: