Per categorie:








  Per soort:








Contact

Klik hier om de flyer 'Najaar 2017' te bekijken/downloaden


Heeft u vragen over de website,
of op- of aanmerkingen over de
inhoud van de pagina's, neem
dan contact op met de webmaster.


Fermenteren

Weet je dat fermenteren helemaal niet zo moeilijk is als het klinkt?
Fermenteren is vooral heel erg leuk en je darmen varen er wel bij.

Blije darmen zouden de sleutel zijn voor onze gezondheid. Gefermenteerde voeding is echt levend voedsel. Bekende voorbeelden zijn: yoghurt, zuurkool, desembrood, kaas, kimchi, kefir.

In deze workshop leren de dames van www.happyeten.nl je de basisprincipes van fermenteren.

Wat zijn de gezondheidseigenschappen van gefermenteerde voeding?
Welke producten zijn gefermenteerd?
Hoe kan ik thuis eenvoudig fermenteren?
Natuurlijk ga je gefermenteerde producten proeven én ga je zelf aan de slag.

Aan het eind van de workshop neem je een pot zuurkool, een fles kefir en een pot tomatenbommetjes mee naar huis.

tijd: zaterdag 09:30-12:30 uur
startdatum:4 november 2017
plaats:VOLKSUNIVERSITEIT Molenstraat 27 Geldrop
docent:S. (Susan) Mauro
S. (Susan) Mauro

Yvonne Stikkelbroeck en Susan Mauro zijn in juni 2016 afgestudeerd als Natuurvoedingsadviseurs en zijn geven workshops omtrent lekker, gezond en bewust eten. Als je al iets meer over ons zou willen weten, neem dan eens een kijkje op onze website: www.happyeten.nl





Sluiten
extra info: Ingrediënten € 15,-
prijs: € 28,00
code: KOK030  
Toevoegen aan mijn inschrijf formulier
  




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: