Per categorie:








  Per soort:








Contact

Klik hier om de flyer 'Najaar 2017' te bekijken/downloaden


Heeft u vragen over de website,
of op- of aanmerkingen over de
inhoud van de pagina's, neem
dan contact op met de webmaster.


Wild op tafel

De herfst komt er aan (daarna komt de winter met zijn gezellige avonden). 

De bladeren aan de bomen veranderen van kleur, dus tijd om aan wild te denken.

In de wild workshop van 3 avonden à 3 uur, om de 14 dagen, bereiden de cursisten drie smaakvolle (ambachtelijke) gerechten.
Geniet met je medecursisten van wat de winter aan geuren en smaken te bieden geeft.
Tijdens het koken staan we stil bij enkele wildsoorten en hun bereidingswijze.
De zelf bereide gerechten kunt u na het bereiden proeven.
12 oktober, 1ste avond: 

26 oktober, 2de avond:

9 november, 3de avond:

tijd: donderdag 18:30-21:30 uur
startdatum:12 oktober 2017 - 3 lessen
plaats:VOLKSUNIVERSITEIT Molenstraat 27 Geldrop
docent:J. (JACQUES) BEKS BOUWMANS
J. (JACQUES) BEKS BOUWMANS
Opleidingen:
Kok, Instellingskok, Dieetkok, Leermeesterkok, Management profit- en non-profitorganisatie; Vakbekwaamheid voor het Cafébedrijf, Sociale Hygiëne, H.A.C.C.P.; Praktijkopleider / leermeester; Ontkoppelde voedselverzorging voor managers; Keuken hygiëne en HACCP; Cateringbeheer
Ervaring:
Diverse horecabedrijven in binnen en buitenland
Bedrijven en zorginstellingen
Schrijven van praktijkwerkboeken leerling-koks
Schrijven in vakbladen
Het begeleiden van leerlingen en stagiairs
Examineren koks – dieetkoks – leermeesters
Mysterieuze gast bij een bekende hotelketen
Sluiten
extra info: Ingrediëntenkosten € 37,50 voor 3 avonden
prijs: € 70,00
code: KOK005  
Toevoegen aan mijn inschrijfformulier
  






 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: